29 Aralık 2013 Pazar

Dacia Dokker Fiyatlarını İnceledik

  Dacia'nın yeni modellerinden biri olan Dacia Dokkerı inceleyelim ve fiyatını araştıralım dedik ve Dacia'nın sitesinde bir araç topladık.

  Aracın tamponları gördüğünüz gibi boyasız.Araçta stepway aksesuarları yok.Arka kapıyı her iki tarafa da ekledik.Sis farı veya gündüz ledi yok.
  
  Araca tavan çitası ekledik, fakat öyle sportif bir görünümü pek yok.Çelik jant eklemedik.Cam karartma gibi bi özellik de eklemedik.


  Aracın arka bagaj kapağı iki adet ve yanlara açılıyor.Arka tampon da boyasız.Park sensörü de sonra taktırırız dedik ve taktırmadık.


  Şöför ve yolcu hava yastığı var.Klima da ekledik.2014 yılında klimasız araca binilmez.İnsanız bizde yani.Navigason eklemedik.Mp3 çaların görünümü güzel.Direksiyondan kumanda mevcut.
  Araç 1.5 Dci 90 beygir dizel motor.Abs ve AFU var.Aracın şehirdışı yakıt tüketimi 4.1 litre, şehir içi 5.2 , ortalama ise 4.6 litre.Aracın boş ağırlığı 1205 kg.Normal bagaj hacmi 800 desimetreküp.azami ise 3000.

tüm bu özellikleri eklediğimizde aracın anahtar teslim fiyatı 35.700 oldu.Diğer sıfır dacia dokker fiyatları için dacianın sitesinde aracı yapılandırıp inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder