11 Aralık 2013 Çarşamba

Yeni Renault Clio 4 İkaz Lambası Neden Yanar




  
 Yeni Renault Clio 4 lerde eğer aracınız seyir halindeyken ikaz lambası yanarsa hemen endişelenmenize gerek yok.Çünkü araçla aralıksız 3 dakika seyir halinde ilerlediyseniz ve aracınızda start - stop özelliği varsa böyle bir problemle karşılaşmanız mümkün.Start - stopsuz modellerde deneyemediğimiz bu hatayı sizlerle paylaşmak istedik.
 Renault 2013 yılında öyle bir tasarım ve renk ile öyle bir araç çıkardı ki, aracı dikiz aynasından 200 metre arkamızda bile görsek tanıyoruz.Çünkü Renault yeni clioda benzersiz renkler kullandı.İlerki günlerde clio kırmızısı, clio sarısı, clio mavisi diye adlandıracağımız bu renklerden özellikle kırmızı olan Türkiye'de oldukça tutuldu. Clio 4 ün gerek benzinli modelleri gerekse dizel modellerinde yakıt tüketimi olduça düşük olması ve gündüz ledi, kişiye özgü geniş bir tasarım seçeneğinin sunulması aracın satış değerinin yüksek olmasını etkileyen faktörler.Tahminlerimize göre clio 4 ün ikinci el piyasası da oldukça hareketli olacaktır.

1 yorum:

  1. 2013 clio4 aracım var. 3 dakika boşa atabileceğim bir yokuş bulursam ilk fırsatta deneyeceğim.benim araçta start stop özelliği yok.bakalım aynı sorunu verecek mi?
    Keşke start stoplu alaydım.ufak da olsa bi yakıt tasarrufu var.

    YanıtlaSil